A LIFTCONTROL SZEGED Kft. családi vállalkozás. Tulajdonosai 1973 tól számítottan foglalkoznak felvonókkal.

Ügyvezető: Koczka János

 

A cég profiljába tartozik:

  • Komplett felvonók - emelőgépek tervezése, forgalmazása, szerelése, szervizelése. Az általunk szállított felvonó-berendezések biztosítják a változatos megjelenést és a magas színvonalú működést a Megrendelő igényei szerint.
  • Modernizáció a LIFTCONTROL SZEGED Kft. termékei közt az országban előforduló minden felvonós felhasználásra található korszerű megoldás, az egyszerű lakóházi felvonó-modernizációs csomagoktól kezdve a nagybonyolultságú műszaki megoldásokig. Elhasználódott komponensek kiváltása korszerű energiatakarékos elemekre a vonatkozó szabványok szabályozások figyelembevételével.
  • 24h Mentési ügyelet Cégünk felvonó vészjelző-rendszereket forgalmaz, telepít és üzemeltet! Vállaljuk, hogy az év 365 napján napi 24 órában a felvonóban rekedt személyeket az előírásoknak megfelelően gyorsan és szakszerűen kimentjük, vagy külön kérésének megfelelően a Megrendelő által megjelölt mentő személyt értesítjük.

A LIFTCONTROL SZEGED Kft. célja, hogy szaktudásával és kreativitásával tevékenyen hozzájáruljon a magyarországi anyag és személymozgatás fejlődéséhez. E törekvés meghatározó eleme, hogy Társaságunk magas színvonalú, versenyképes, a felhasználói igényekhez rugalmasan alkalmazkodó termékeivel és szolgáltatásaival érje el partnereinek megelégedését. Legfőbb törekvésünk, hogy a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek.